Ilusat kodumaa sünnipäeva!

Ilusat kodumaa sünnipäeva!
EESTI HÜMN
Johann Voldemar Jannsen / Fredrik Pacius
Mu isamaa, mu õnn ja rõõm,
kui kaunis oled sa!
Ei leia mina iial teal
see suure laia ilma peal,
mis mul nii armas oleks ka,
kui sa, mu isamaa!Sa oled mind ju sünnitand
ja üles kasvatand;
sind tänan mina alati
ja jään sull’ truuiks surmani!
Mul kõige armsam oled sa,
mu kallis isamaa!Su üle Jumal valvaku,
mu armas isamaa!
Ta olgu sinu kaitseja
ja võtku rohkest’ õnnista’,
mis iial ette võtad sa,
mu kallis isamaa!

Peatselt toimub

okt.
21
P
13:00 TÕN / Õlimaali töötuba
TÕN / Õlimaali töötuba
okt. 21 @ 13:00 – 16:00
Pühapäeval 21.oktoobril kell 13.00 Kostivere Raamatukogus Õlimaali töötuba täiskasvanutele Juhendaja on Ülla Prits õpetab maalimise algtõdesid: kuidas valmistada ette lõuend õlimaaliks, millised on  maalimise vahendid. Tutvuda saab Ülla töödega  Kostivere raamatukogus , kus on näitusel Ülla imelised[...]
17:00 TÕN / Eksootiliste tantsude demo...
TÕN / Eksootiliste tantsude demo...
okt. 21 @ 17:00 – 18:00
Pühapäeval 21.oktoobril kell 17.00 Kostivere Kultuurimõisas Eksootiliste tantsude demotund: Tantsumaailma maitseproov Saab tantsida kõhutantsu, mustlastantsu, latiino tantsudest bachatat, brasiilia karnevali sambat. Selga mugav trenniriietus. Võimalusel kaasa puusa ümber edev rätik või lühike seelik, tantsusussid, mugavad[...]
okt.
22
E
19:00 Yogilates @ Kostivere lasteaia saal
Yogilates @ Kostivere lasteaia saal
okt. 22 @ 19:00 – 20:00
Yogilates @ Kostivere lasteaia saal
Oodatud combo neile, kes otsivad temperamentse aeroobika tunni asemel või selle kõrvale nn body&mind treeningut. Siin on ühendatud 2 head üheks tunniks – fookuses on jooga rahustav meditatsioon läbi venitavate ja lõdevastavate harjutuste ning pilatese[...]
okt.
23
T
19:00 Noorte tantsutrenn @ Kostivere Kultuurimõis
Noorte tantsutrenn @ Kostivere Kultuurimõis
okt. 23 @ 19:00 – 20:00
Noorte tantsutrenn @ Kostivere Kultuurimõis
19:00 Ringtrenn @ Kostivere Kool
Ringtrenn @ Kostivere Kool
okt. 23 @ 19:00 – 20:00
Ringtrenn @ Kostivere Kool
Ringtreeningu näol on tegemist on trenniga kus peale kerget soojendust jätkame funktsionaalsete harjutustega lihasvastupidavuse treenimise eesmärgil. Paraneb ka tasakaal, koordinatsioon, liikuvus ja aeroobne võimekus. Trennis kasutame valikuliselt erinevaid abivahendeid – stepipinke, hantleid, kummilinte, hüppenööre jne.[...]
okt.
25
N
19:30 Zumba @ Kostivere Kool
Zumba @ Kostivere Kool
okt. 25 @ 19:30 – 20:30
Zumba @ Kostivere Kool
Zumba on fitness-treening, milles kasutatakse latiino tantsudest inspireeritud tantsulist liikumist. Zumbas on kardio-treeningusse osavalt kombineeritud lihasvastupidavuse treening – kergesti õpitavad tantsusammud aitavad vormida kõiki sinu keha suuremaid lihasgruppe.  Zumba on lihtne ja selleks ei vaja[...]

Arhiiv kuude lõikes